Ciekawe ile osób zbierze się dzisiaj.
Ja na pewno będę o 20.00
Agresja, naruszanie nietykalności cielesnej, wyzwiska i to wszystko muszą znosić członkowie PIS i osoby ich popierające. Trzeba mieć stalowe nerwy. Co musieli przechodzić kiedyś po 1945 członkowie AK to trudno nawet sobie wyobrazić.
Patrole policji przejeżdżają tam cały czas. Redaktorzyno nie pompuj. To jest główna ulica w mieście.
Jakby Was policzyć to wyjdzie może ze 20 przeciwników. To niewiele nawet jak na Piotrków!
reforma sądów TAK, uzależnianie ich od widzimisię prezesa NIE... i przeciwko temu są protesty!!!
Pali im sie grunt pod nogami juz nie wiedza czego sie czepiac. Platforma tyle lat okradala Polske i Polakow wiec ci co tam niby protestuja to pewnie jeszcze pieniadze dostali od platformy i niby nowoczesnej.
To sa komuchy co by dalej kradly ale ludzie odsuneli ich od wladzy
Jak słysze ze ktos zachowuje sie jak oderwany od koryta to ciekawe co ma znaczyc wstawianie swoich do koryta, hipokryzja poziom hard.
. Jestem młodą osoba... I tak czytam komentarze starszych od siebie osób. Przeraża mnie ich język. Zachowanie godne krytyki. Porostu wstyd... Boją się teraz. A dobrze im tak. Niech się boją. Prostacy jakich mało. Za czasów PO żyło się gorzej. Sprzedali Polskę. KARMA WRACA.
I po co te happeningi? Cóż to zmieni? Czego się boicie? Że Wasze szwindle wyjdą na jaw?
normalni ludzie wypoczywają na wakacjach, a ta hołota leży pod sejmem, czy sądami... haha pozdrowienia z ciepłego Bałtyku... :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!